Kunder

Företag som valt Infogram

Alla företag behöver sin egen lösning. Här kan du läsa om några av våra kunder och vad vi gjort för att underlätta deras IT-vardag.
 

Baker Tilly

LÄTTA KONTOR®
Revisionsbyråkedjan Baker Tilly finns representerad på ett flera orter i Värmland, Närke och Dalarna. För att öka sin effektivitet har de valt att ansluta sig till Infogram och vår tjänst LÄTTA KONTOR®.

 

Elm´s

LÄTTA KONTOR®
Elms Byggnadsfirma AB med dotterbolag har anslutit sig till den växande skaran av kunder till tjänsten LÄTTA KONTOR®. Företaget har f.n. kontor på 3 olika platser och ett antal hemarbetsplatser. På byggarbetsplatserna finns dessutom mobila kontor med tillgång till samtliga program och övriga funktioner i IT-systemet.

 

Linnés

LÄTTA KONTOR®
När Linnés skulle uppdatera sitt fastighetssystem ställdes de inför faktum att köpa nya servrar och arbetsstationer. Då valde de istället vår lösning LÄTTA KONTOR®. På det sättet kan de behålla sina väl fungerande PC och slipper investera i nya servrar. Med LÄTTA KONTOR® hanterar vi också backup och alla programuppdateringar åt dem. Bekvämt, effektivt och flexibelt. Välkommen Linnés, till en lättare vardag.
Skapad av Enfini solutions